domingo, 27 de mayo de 2007

ÉS NOCIU EL WI-FI?

Quines conseqüències te el wifi en les persones? Doncs últimament estan examinant els riscs que pot tindre per a la salut les radiacions produïdes per les connexions a internet per mitjà del wi-fi, encara que no es sap de moment amb certesa si els seus efectes són nocius.

El que ens hauríem de plantejar es el fet de com perjudiquen totes les radiacions que tenim al nostre voltant. És cert que les NTIC han millorat les nostres vides en molts aspectes i cada dia la milloraran més, però ens hem parat a pensar si ens perjudicaran a la llarga? Encara que si ens parem a pensar només serà una cosa més de totes les que van provocant malalties en les persones

He sentir anomenar que potser el wi-fi és inclòs més perjudiciós que les radiacions que emet un mòbil, però potser és menor que les que emet un microondas, i qui no engega el microondas tots els dies?

Propose aquest tema per que hem crida l’atenció sobretot a totes nosaltres que en la universitat estem diàriament sotmeses a radiacions continues.

No es pot mostrar la imatge http://www.ed.gov/rschstat/eval/tech/techconf99/conference3.jpg, perquè conté errors.


No hay comentarios: