jueves, 31 de mayo de 2007

  TRABAJAMOS CON EL ORDENADOR




Jo no defenc ni estic en contra de les noves tecnologies ,però sóc conscient de cada dia més fem us d’elles en més àmbit i és absurd negar-nos a conèixer totes les seues utilitats i avantatges, i desventatges si cal!

No poder negar el fet de que si el dia de demà podem tenir un ordinador a l’aula on ens puguem connectar a internet pot ser molt útil tan per al docent com per als alumnes. Quan necessitem saber alguna cosa ho podem fer a través d’aquest mitjà.

El que passa és que crec que tothom no te accés de la mateixa manera a aquestes novetats i progressions que fem en la nostra societat, no tots tenen accés a tindre internet, o un ordinador potent, un MP3.... o moltes de les coses van sorgint dia a dia. A més crec que un dels inconvenient de les noves tecnologies és que el que et compre avui, demà ja s’ha passat de moda. Açò passa molt en els ordinadors: et compres avui un ordinador amb una gran potencia i resulta que al cap d’una setmana aquest se t’ha quedat vell.

Però un dels aspectes que més m’agraden és el fet de que et permeten estalviar paper i nosaltres ho veiem ara en la universitat; molts dels treballs que fem els pengem a l’aula virtual i per tant no hem de gastar 30 fulls per exemple (que implique matar 2,3,4... o 5 arbres). Be el que vull dir és que tot de avantatges i desventatges, per tant només cal analitzar l’ús que fem de les coses.


No hay comentarios: