domingo, 27 de mayo de 2007

EXPERIÈNCIA D’AULA AMB EL JCLIC

El jclic està desenvolupat en la plataforma Java, és un projecte de còdi obert i funciona en diversos entorns i sistemes operatius.

El jclic esta formar per una sèrie d’aplicacions informàtiques per a realitzar diversos tipus d’activitats educatives: trencaclosques, associacions, exercicis amb paraules....

Últimament hem estat realitzant el treball del jclic. Desprès de realitzar una sèrie de pràctiques a classe i de vore com funcionava el programa, havíem d’escollir un projecte dirigit a xiquets i xiquetes, l’edat dels quals era de lliure elecció, al igual que el tema del projecte.

Havíem sentit parlar molt be del programa: que et permet fer activitats per a tot el que treballes a l’aula, jocs personalitzats als xiquets...., e inclús quan el vam utilitzar l’any passat no ens va resultar massa difícil. Però quina és la sorpresa quan vam començar a treballar? Que ens vam adonar que aquest programa tenia moltes “tecles” per dir-ho d’alguna manera; només en que posares una imatge massa gran, era motiu per a que el programa es penjara i es borraren totes les activitats. Un poc estresador per a nosaltres1

En aquests moments totes hem intentat acabar el projecte del clic com hem pogut, sense posar molts detalls per a que no es cansara guardant, i realment si ens pregunten com ha sigut la realització del treball, la valorarem com a roïna.

Per últim dir que el mes diíícil ha sigut crear un applet, ´s a dir, poder visualitzar les activitats en un applet.

Un applet és un objecte incrustat en una pàgina web. Els projectes que es veuen d’aquesta manera no queden magatzemats al disc dur: jclic els descarrega, els utilitza i finalment els borra.

No es pot mostrar la imatge http://oratgeneta.webcindario.com/imatges/Atzeneta/N%FAvols/Cel%20a%20taques%20G.jpg, perquè conté errors.



No hay comentarios: