domingo, 1 de abril de 2007


No es pot mostrar la imatge http://www.diba.es/Chilias/tallers/dibuixos/ordinadors.gif, perquè conté errors.

Respecte a les TIC , hem de tenir en compte que avui en dia és necessari integrar les noves tecnologies dins de les aules però no pensar que aquestes desplaçaran del tot la resta d’activitats que es duen a terme, sinó que suposaran un altra forma de treball.

Integrar les TIC en la vida de l’aula ens possibilitarà també ajustar-se a les necessitats educatives de cada alumnes. Però per fer un bon ús de les mateixes, és necesari: una bona formació del professorat en les TIC, un coneixement dels programes educatius, incloure els recursos dins de les programacions i organitzar els centres educatius per optimitzar aquests recursos.
Però és cert que mentre les aules no estiguen informatitzades i el professorat haja d’estar pendent dels buits en les aules d’informàtica, no hi haurà res a fer.

Les TIC poden condicionar els usos pedagògics, però en cap moment els determinen. Hi ha al nostre abast una sèrie d’aplicacions educatives que permeten treballar els diferents aspectes de les diferents àrees del currículum de manera creativa.
Per tal de fer un bon ús de tots els materials que hi ha a la nostra disposició, serà necessari saber com fer ús d’ells per tal d’exprimir-los al màxim.


No hay comentarios: