miércoles, 18 de abril de 2007

LES TIC A L'ESCOLA

No es pot mostrar la imatge http://www.giffs.hpg.ig.com.br/news_anjos/anjinha3.gif, perquè conté errors.

Si li preguntem avui en dia a un infant què és un ordinador, o una video-consola, o un DVD...? segurament riura, i és que les TIC estan presents en la vida dels nens i nenes dia a dia. Això no passava fa anys, segurament totes nosaltres no vam començar a fer us d'un ordinador fins que vam arribar a l'ESO, fins aleshores sempre havien fet us de paper i llapis. Ara, als alumnes de 3er de primària ja els exigeixen presentar treballs realitzats amb ordinador ,és convenient això ? doncs no ho tinc del tot clar, potser si o potser no.

Moltes de les TIC per a nosaltres passen una mica desapercebudes, però perquè encara no les dominem, acabem de començar, com aquell que diu, en aquest món i necessitem experimentar molt per fer-nos a ell.
Tots aquests problemes no els tindran els nens i nenes que naixen ara, ells i elles ja creixen amb el ratolí del ordinador a la ma, i la nintendo davant del ulls. Potser nosaltres, encara ens plantem davant de l'ordinador buscant la imatge que vols, mentre que ells, ja saben el que han de fer. La vida funciona aixina: quan uns venen , els altres ja van.



No es pot mostrar la imatge http://www._doces_momentos_.blogger.com.br/menino.jpg, perquè conté errors.

No hay comentarios: